Et brilla la mirada? Forma part de l’equip Marlex!

Coneix-nos!

Els 4 valors corporatius de Marlex són aquells que defineixen la nostra manera de ser i de fer: la nostra identitat com a empresa. Aquests valors són la nostra essència, el nostre ADN com a grup humà, i estan presents en els nostres actes, gestos, i decisions més quotidians:

Treball en equip

Treball en equip

Col·laboració, comunicació i confiança. A Marlex tots treballem per una mateixa causa, cooperant i tenint cura els uns dels altres.

Iniciativa

Iniciativa

Anticipar-se a problemes i oportunitats. A Marlex som partidaris de donar autonomia perquè les persones puguin desplegar tot el seu potencial.

Voluntat d’aprenentatge continuat

Fer fluir el coneixement dins de Marlex per evolucionar i progressar constantment com a professionals. Dues vegades l’any tot Marlex s’aplega per compartir plegats allò que anem aprenent, en les jornades de la Marlex University i les Convivències Marlex.

Voluntat d’aprenentatge continuat

Orientació al client

Orientació al client

A Marlex tenim cura dels detalls per establir una relació propera i de confiança tant amb els clients empresa com els clients candidats. Ells són la nostra raó de ser.

A Marlex la cultura corporativa la construïm entre tots. Per això cada mes destinem una tarda a fer un recull de les accions concretes que són fruit dels nostres valors, i que ens defineixen i ens diferencien com a equip humà.

Descobreix aquí les nostres ofertes

No marxis encara!

Si no trobes el teu lloc ideal, inscriu-te a través d'aquest enllaç. Quan el trobem et convidarem :)